fbpx

Urte-pensil

Urte-pensil vinder mere og mere frem, da sygdomsfremkaldende bakterier som campylobacter salmonella, yersinia, samt listeria, er et stadig voksende problem. Disse kan efterhånden ikke behandles med den traditionelle medicin, så derfor er Urte-Pensil et godt alternativ.

Så godt at det eksporteres til Indien, Schweiz, Grønland, Spanien m.m.

Urte-pensil har vist sig at øge kroppens forsvarsmekanismer i så høj grad, at betændelser kan helbredes. Urte-pensil kan løse problemer som halsbetændelse, forkølelsessår, bihulebetændelse, mavekatar, tyktarmsbetændelser, urinvejsbetændelser og blærekatar mm.

Præparaterne kan anvendes uden risiko for bivirkninger, som ødelagt tarmflora, træthed eller anden svækkelse af kroppens immunforsvar. Dette sker ellers ofte, når man indtager antibiotika eller penicillin.

Når mennesker tager penicillin for en halsbetændelse, er deres modstandskraft over for salmonellabakterier, stærkt svækket. I de værste tilfælde kan det medføre dødsfald.

Urte-Pensil kan du få i pulverform, og er det mest virksomme, men det smager ikke ret godt, så jeg har anvendt det i kapselform – det er også nemmere at få børn til at indtage, men for meget slemme betændelsestilstande – helt klart pulverformen

Bemærk at Urte-Pensil kan bruges af gravide og børn. Ingen bivirkninger er registreret.

Urtepensil er et godt alternativ til antibiotika
Et godt alternativ til antibiotika

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Translate »