fbpx

Børn og unge

Børn kan også behandles med AcuNova – her anvendes små nåle, meget små. Mange almindelige børnesygdomme kan behandles med AcuNova.

Det er ikke kun små børn der kan behandles med AcuNova, unge kan selvfølgelig også behandles med AcuNova

Udover det, forhandler jeg også kosttilskud til børn se mere her. Kosten er meget vigtig for et sundt liv – også til børn.

OBS til småbørnsforældre

Kolik

Kolik forekommer hos ca. 10 % af alle spædbørn. Barnet er utrøstelig, på trods af forældrenes mange forsøg med tilbud om mad mm. Et barn med kolik er ret belastende for forældrene, da de ikke aner, hvad de skal stille op. Normalt græder barnet, når der skal opfyldes et behov, men sådan er det ikke med et kolik barn.

Det utrøstelige kolik barn, starter for det meste med at græde hen under aften, og det kan blive ved det meste af natten, derfor kan forældrene se noget brugte ud, efter at have været vågen det meste af natten. Her er det vigtigt at dele vagten, så begge får sovet.

Kolik er ikke skadeligt for barnet, og det går over, men det er træls mens det står på.

De fleste forældre søger læger, men får at vide at kolik for det meste går over i 3 månedens alderen. Nogle prøver alternativ behandling, bl.a. kiropraktor og akupunktur, men det hjælper ikke altid. Der er dog en simpel metode til kolik, som Jysk Akupunktur benytter sig af, og ikke nok med det, koster det ikke en formue. Metoden hjælper på en del børn med kolik.

Ring eller skriv og hør nærmere, så du kan få din nattesøvn tilbage.

 

Translate »