fbpx

Biosym Omni-immune

Biosym Omni-immune er et populært middel til at booste dit immunforsvaret

Biosym Omni-immune indeholder en sammensætning af zink og EpiCor. EpiCor er navnet på et fermenteret gærekstrakt, der menes at have en hurtig effekt på immunsystemet.

Zinks egenskaber

Biosym Omni-immune indeholder udover fermenteret gærekstrakt også zink. Zink er det næstmest almindelige spormineral i kroppen, og dette bidrager til vedligeholdelse af immunforsvarets normale funktion, hvorfor den ligenetop er valgt i Biosym Omni-immune.

Udover at bidrage til immunforsvarets normale funktion, har zink desuden følgende anprisninger:

  • Zink bidrager til normal kognitiv funktion, samt vedligeholdelse af kroppens knogler
  • Zink kan også bidrage til vedligeholdelse af normalt syn, hår, hud og negle
  • Derudover kan tilførslen af zink også bidraget til beskyttelse af celledelene mod oxidiative stress
  • Normalt stofskifte, DNA-syntese og celledeling bidrager zink også til.

Vegetar eller veganer?

Spiser du vegansk eller vegetarisk? Med Biosym Omni-immune er det intet problem at holde sine kostvaner. Biosym Omni-immune er et vegansk og vegetarisk kosttilskud, da ingen animalske ingredienser indeholder, og derudover også er registreret ved The Vegan Society, UK.

Zink er noget vi især får gennem kød, mælk, ost og fuldkornprodukter, så er man vegetar eller veganer kan tilskud af zink være en god idé at supplere sin kost med.

Allergier

Biosym Omni-immune indeholder ingen spor af gluten eller laktose. Folk med disse allergier kan derfor sagtens spise Biosym Omni-immune.

Booster dit immunsystem

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

 

Translate »